top of page

NEWS

Media Buzz

imoteca.png

Odyssey Baneasa, un imobil boutique, cu doar 15 apartamente, ce isi propune sa ofere un spatiu de locuit intim si modern, construit la standarde inalte de calitate si finisare. Acesta este optiunea ideala pentru a deveni ceea ce numim "acasa" sau o investitie cu randament atractiv.

IMOTECA

bursa.png

Rafaela Nebreda ,Owner and Managing Partner at Imoteca, a precizat: Proiectele imobiliare de tip boutique sunt preferate de clienti atunci cand vine vorba de cumpararea unei locuinte in zona de Nord a Bucurestiului pentru ca ofera in primul rand intimitate, fiind imobile cu putine apartamente, sunt construite cu materiale sustenabile si au finisaje excelente.

BURSA.RO

hotnews.jpg

Odyssey Investments Romania la Targul Imobiliarium,   
21-22 septembrie 2019

HOTNEWS

agenda-constructiilor.jpg

Mihai Nistor, CEO al Odyssey Investments Romania, a declarat: Odyssey Aviatorilor este un proiect diferit, in care vrem ca amprenta locatarului sa se vada in locuinta. Bineinteles ca fiecare client va beneficia de consultanta din partea noastra si fiecare va fi indrumat in decizii pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie adaptata nevoilor.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

constructiv.jpg

Oamenii vor locuinte de calitate, pozitionate bine, sa aiba aproape locurile de munca si sa ajunga usor la zonele de retail, metrou si in parc - a mentionat Mihai Nistor, CEO al Odyssey Investments Romania.

CONSTRUCTIV.RO

News: Testimonials

INTERESTED IN FUTURE PROJECTS?

Thanks for submitting!

News: Contact
bottom of page